Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin
Полиестер текстил обложен со ПВЦ.
Цел: За изработка на шатори, церади за камиони и контејнери и рекламни банери.
Опсег на бои:
Достапен во 14 бои - жолта, беж, црвена, портокалова, светло сина, тегет, темно зелена, кафена, црна, сива, бела, сребрена, металик.
Тежина: 650 g / m²
Едностаро премачкано со акрилен лак.
Големина: Стандардна ролна: 2,5 m X 65 m